Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

1 Temmuz 2019 Pazartesi

Sinema: A.X.L - Robot Köpek - Yapay Zekaya Sahip Savaş Köpeği Olarak Tasarlanmış Bir Robot... / Konusu, Özeti, Afişler

A.X.L

Oyuncular; Alex Neustaedter, Dorian Kingi, Becky G.
Yönetmen; Oliver Daly
Tür; Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu

Konusu; Film, A.X.L isminde savaş köpeği şeklinde tasarlanmış yapay zekaya sahip bir robot ile ilgilidir. 

Özeti; Askeri savaş aracı olarak tasarlamış bu robotik köpek, tasarlandığı askeri alandan kaçmıştır ve ordu köpeği aramaktadır. Öyle ki bu robotik köpek yapay zekaya sahiptir ve bir köpeğin ruhunu yaşamaktadır. Aynı zamanda kendisine bir sahip seçme ve O'nun komutlarını uygulama gibi özellikleri vardır.  Son derece dayanıklı, yüksek teknolojilerle geliştirilmiş bu köpek Miles ile karşılaşacaktır ve Miles'ı sahip olarak tanıyacaktır. Sonrasında Miles bu köpeğin ordunun eline geçmemesi için sevgilisi ile aksiyon dolu mücadeleler verecektir.






Film de robotik köpeğin yeteneklerinin gösterildiği sahneler izlemeye değerdir. Kişileri koruma, kişilere saldırma gibi özellikleri olan robotik köpek, sonunda kendini imha edecektir. Ancak ne var ki sonrasında dokunmatik parmak tanıma özelliği olan bir kumanda Miles'in eline geçer ve köpeğin bilinci ile yeniden bağlantı kurarlar. Bu mutlu olay ardından film son bulur.

Oldukça eğlenceli ve sevimli olan A.X.L isminde robotik bir köpekle tanışacak, sevimliliği gibi aynı zamanda da çok tehlikeli olan A.X.L'in aksiyon dolu hikayesini izleyeceksiniz. Robot filmleri sevenler için tavsiye edilebilecek aksiyon, macera ve bilim kurgu filmidir.