Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

20 Eylül 2019 Cuma

Ocean's Serisi - Ocean's 11, 12, 13 ve 8 Film Özetleri - Ocean's Series


Ocean's Eleven - Ocean's 11

Oyuncular; George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, Andy Garcia
Yönetmen; Steven Soderbergh

Özeti; Film, Ocean's eleven ismi altında bir araya gelen on bir kişinin, Las Vegas'da ki üç kumarhanenin bütün paralarının toplandığı tek bir kasayı soymaya çalışmalarını konu almaktadır.



Ocean's 12 - Ocean's Twelve

Oyuncular;  George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, Andy Garcia, Catherine Zeta-Jones, Bruce Wills
Yönetmen; Steven Soderbergh

Özeti; Film, on bir kişiden oluşan Oceans ekibine şimdide Danny'nin eşi Tess'inde katılmasıyla on iki kişi olarak toplanan ekibin, kendilerini kendisine rakip gören gece tilkisi lakaplı başka bir usta soyguncu ile aralarında yaşanan mücadeleyi ve bu sırada yaptıkları yeni bir soygun işini konu almaktadır.



Ocean's 13 - Ocean's Thirteen

Oyuncular; George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Al Pacino
Yönetmen; Steven Soderbergh

Özeti; Ocean's ekibi şimdide, ekibin üyesi olan Reuben Tishkoff'un hisselerine zoraki yoldan sahip olan Willie Banks isimli otel sahibinden intikam almak, işlerini ve yeni yaptırdığı lüx otelini kapattırmak ve sahip olduğu beş elmas ödüllerini çalmak için bir araya gelmişlerdir ve film, bu yeni amaçları için gösterdikleri mücadeleleri konu almaktadır.



Ocean's Sekiz - 8, Ocean's Eight

Oyuncular; Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter
Yönetmen; Gary Ross

Özeti; Film, Ocean's serilerindeki usta hırsız Danny Ocean'nın ölümünden sonra, kız kardeşi Debbie Ocean'ın, 5 yıllık hapis cezasının bitmesi sonrasında, sekiz kişilik oluşturduğu ekibi ile çok değerli mücevherleri çalmak için düzenledikleri soygunu konu almaktadır.