Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

2 Kasım 2019 Cumartesi

Sinema: 451 Fahrenayt - 451 Fahrenheit - Kitapların ve Sanat Eserlerinin Yasaklandığı Bir Toplum... / Konusu, Özeti, Afişler

451 Fahrenayt - 451 Fahrenheit

Oyuncular; Michael B. Jordan, Michael Shannon, Sofia Boutella
Yönetmen; Ramin Bahrani
Tür; Aksiyon, Dram, Bilim Kurgu

Konusu; Film, ileri bir gelecekte devletin kitapları ve sanat eserlerini yasaklaması ve insanlara tekdüze bir yaşam biçimini kabul ettirmesi üzerine yaşanan olayları konu almaktadır.

Özeti; İleri bir gelecekte geçen filmde kitaplar ve sanat eserleri tüm dünyada yasaklanmıştır ve buldukları özgürleştirici, farklılıklar yaratıcı bütün kitapları, sanat eserlerini yakarak yok etmektedirler. Ve bu işi de itfaiyeciler yapmaktadırlar. Eskiden yangın söndüren itfaiyeciler şimdi ise yangın çıkarmaktadırlar ve bu yaptıkları işlerden gurur duymaktadırlar. Geçen zaman içinde kitap okumadıkları ve sanat ile ilgilenmedikleri için çok cahil kalmış olan toplum, kendilerinden istenenleri sorgulamadan yapan insanlara bürünmüşlerdir.






Çocuklara artık kitapların zararlı ve yok edilmesi gerektiği gibi bilgiler verilmektedir ve kitap gördükleri zaman insanlar yuhlamaktadırlar. Teknolojinin gelişmiş olduğu bu dönemde herkesin evinde Yuxie isminde bir yapay zeka sistemi vardır ve evlerindeki teknolojik bütün aletleri kontrol edebildiği gibi aynı zamanda evde yaşayan insanları da kontrol ederek bakanlığa raporlar vermektedirler.

İnsanlar tam kontrollü bir şekilde özgürlük ve farklılık anlayışlarından uzak, cahillik içinde yaşamaktadırlar. Ancak bu düzene isyan eden Yılan Balıkları isminde isyancı, direnişçi gruplar vardır ve onlar evlerinde, kendi gizli bölgelerinde kitaplar saklamaktadırlar ve okumaktadırlar. Düzenin ne kadar saçma olduğunun farkında olan Yılan Balıkları'nı itfaiyeciler her yerde aramaktadırlar ve bularak parmak izlerini yok edip, kimliklerini silmektedirler ve buldukları bütün kitapları ve sanat eserlerini de yok etmektedirler. 

Aynı zamanda itfaiyecilere verilen ilaçlarla da geçmiş hafızalarını yok ettirmektedirler. Dünyada geçmişte yaşanan bir çok olayı hatırlamaları istenmemektedir. Böyle bir dönemde itfaiyecilerin içinde çalışan ve işinde başarılı olan Montag, hem çocuklara kurslar vermektedir hemde şehirde Yılan Balıkları'nı bulup kitaplarını yakmaktadır. Montag, çocukken yaşadığı bir anısını kullandığı ilaçlar yüzünden hatırlayamamaktadır ve Montag'in de babası geçmişte bir Yılan Balığı savunucusu olmuştur. Yine bir gün Yılan Balıkları üyesinin çok fazla kitabı bulunan bir evini yakaladıklarında, kaptanı ile birlikte odaya giren Montag, buradan bir kitap çalacak ve saklayacaktır. Bu alanı yaktıklarında evin sahibi olan kadın kitaplarla birlikte kendini yakacak, bu sırada '' Her şey'' şeklinde bir kelimeden bahsedecektir.






O'nun ne demek istediğini anlayamayan itfaiyeciler işlerini bitirip döndüklerinde Montag, evinde çaldığı kitabı okumaya başlayınca zihninde de bazı şeyleri sorgulamaya başlayacaktır. Bu kuşkuların ve aydınlanmanın üzerine bir Yılan Balığı üyesi olan kızın yanına giderek O'nunla sohbet edecek, kitaplar okuyacaklar ve artık gerçeklerin ne olduğunu anlayacaktır. 

Düzenin aslında bir yalandan ibaret olduğunu anlayan Montag, '' Her şey'' in de ne anlama geldiğini öğrenir. '' Her şey'' diye bahsedilen, insanlığın şu ana kadar yaşadığı bütün olayları ve edindikleri bütün bilgileri bir DNA'ya taşımış olan bilim insanları, bu DNA'yı bir kuşa enjekte etmişlerdir ve yakın bir zamanda bu DNA bütün hayvanlara geçecektir ve böylece artık insanlığa ait olan bilgileri kitapları yakarak yok etmelerinin bir anlamı olmayacaktır. Bu sistem Yılan Balıkları'nın '' Her şey'' olarak adlandırdıkları projeleridir.

Ancak bunu yapmaları için bir vericiye ihtiyaçları vardır ve bu vericiyi de Montag bulacaktır. Montag, itfaiyecilerin çalıştığı yerden vericiyi alırken kendisini Yılan Balıkları ile gören kaptanına yakalanacak ve suçlanacaktır. Bunun üzerine yakalanmak üzere çevresi sarılan Montag, kaçmayı başaracak ancak itfaiyeciler '' Her şey'' in olduğu kuşun bulunduğu alanı bulmuşlardır ve orayı yakıp yok etmek üzerelerdir. Son anda Montag, bu alana gelecek ve kapalı bir kafeste olan kuşun ayağına kendisindeki vericiyi takarak serbest bırakmayı başaracaktır. 





Serbest kalan kuş kıtaları aşacak ve Yılan Balıkları amacına ulaşacaktır. Bu olaylar yaşanırken Montag'da yanarak ölecek ve film böylelikle son bulacaktır.

Bir devleti bağnazlığın yönetmesi sonucu ortaya çıkan olaylara tanık olacak, sanat ve kitap düşmanı olarak yetiştirilmiş bir toplumda sanatçıların ve yazarların verdiği mücadeleleri izleyeceksiniz. Bir çok kitaptan alıntılarında yapıldığı ve kitap uyarlaması olan film, yer yer politik konularında işlendiği aksiyon, dram ve bilim kurgu filmidir.

Sinema: Amerikan Güzeli - American Beauty - Bir Ailenin Çöküntü ve Dağılma Hikayesi... / Konusu, Özeti, Afişler

Amerikan Güzeli - American Beauty

Oyuncular; Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch
Yönetmen; Sam Mendes
Tür; Dram

Konusu; Film, bir Amerikan ailesinin yaşadığı çöküntü ve dağılmayı, mutlu başlayan evliliklerinin sonrasında nasıl bir işkenceye dönüştüğünü anlatmaktadır.

Özeti; Lester Burnham, eşi Carolyn ve kızları Jane ile birlikte yaşayan orta sınıf bir Amerikan ailesidir. Mutlu başlayan evlilikleri yıllar sonrasında tamamen çöküntüye uğramıştır ve Lester ile Carolyn birbirinden kopuk, anlayışsız bir birliktelik yaşamaya başlamışlardır. Onların bu durumlarından etkilenen kızları Jane'de tam ergenlik zamanındayken ailesi yüzünden psikolojik sorunlar yaşamaya başlamıştır. Lester ile Carolyn'in arasında cinsel birliktelik kalmamış ve Lester, artık kızı Jane'in okul arkadaşlarından hoşlanmaya başlamıştır. Bu çarpık durumdan son derece rahatsız olan Jane, o sıralarda mahallelerine taşınan bir asker ailesinin oğlu olan Ricky tarafından da sürekli kameraya çekilerek taciz edilmektedir.





Birde Jane'in gösteriş meraklısı, insanların karşısında ilgi odağı olmak gibi tutkuları olan, manken olmak isteyen Angela isminde sürekli birlikte gezdikleri okul arkadaşı vardır.

Jane, bir spor maçında Angela ile birlikte ponpon kız gösterisine çıktığında, onları izleyen Lester, Angela'dan hoşlanmaya başlayacak, yanında eşi Carolyn varken bile kızının arkadaşına asılmaya başlayacaktır. Angela'da Lester'a karşı duyarsız olmayacak aynı şekilde ilgisini çekmeye çalışacaktır.

Sonraki günlerde Jane'in evine gelen Angela, Jane'in babasının kaslı halinin daha da çekici olduğunu söyleyince bunu duyan Lester, artık spor yapmaya başlayacaktır. Diğer taraftan Carolyn ise işinde başarılı olmayı takıntı yapmış ve evin bütün masraflarını kendi karşıladığı için Lester'ı kiralık bir koca gibi görüp, kendi işindeki başarılı bir emlakçı olan Buddy ile birlikte olmaya başlamışlardır. Jane ise bu sırada aynı okulda olduğunu öğrendiği Ricky ile yakınlaşmaya başlamışlardır ve sonrasında bir ilişkileri başlayacaktır. Ricky ise uyuşturucu kullanan ve satan ve bunu disiplin konusunda oldukça takıntılı olan babasından saklayan bir gençtir. 





Ailesi ile ilişkileri oldukça soğuk ve resmi olan Ricky, Jane'den hoşlanmaktadır ve uyuşturucu konusunda testlerin yapılması için düzenli olarak idrar vermektedir. Ancak başkalarının idrarını kullanarak babasını yanıltmaktadır ve kullanmaya devam etmektedir. 

Diğer tarafta Lester, Angela'ya kendini beğendirmek için sürekli spor yapmak ile uğraşacak, Carolyn işinde çok daha başarılı yerlere gelmek için Buddy ile birlikteliğine devam edecek ve Angela, arada bir Jane'in evine gelip babası Lester'a kur yapacak, Ricky ise kendi evlerinden olur olmaz zamanlarda Burnham ailesinin üyelerinin video kayıtlarını çekecek ve Ricky'nin babası Colonel ise oğlunu disiplinli bir hayata alıştırmak için sert davranıp, kendi özel eşyalarını karıştığı için dayaklar atacaktır. 

Aynı zamanda mahallede birde eşcinsel çift vardır ve Colonel, onlardan nefret etmektedir. Sorunlu ilişkilerin yaşandığı bu ortamda ki kişiler birbirlerini anlamaktan uzak, bencilce isteklerinin peşinden koşmaktadırlar. Sonrasında iş yerini tehdit ederek uzun bir süre tatil ve yüklü bir para alan Lester, yeni başladığı hamburgerci işinde siparişleri verirken eşi Carolyn ve Buddy'i sevişirken görecek, bunun üzerine Lester aldatıldığını, Carolyn'de yakalandığını anlayacaktır. Bu olay sonrasında Buddy ile görüşmelerine ara vermek zorunda kalan Carolyn, sinir krizi geçirmiş şekilde eve gitmek üzere iken, evde Angela ile yalnız kalan ve O'nunla birlikte olmaya çalışan Lester, Angela'nın ilk kez cinsel deneyimi yaşadığını duyunca bu durumdan vazgeçecektir.





Zaten öncesinde Colonel'in spor yaparken gelip kendisini ağlayarak dudağından öpmesi ile bir şaşkınlık yaşamıştır. Bunun sebebi ise kısa bir süre önce Ricky'den esrar almak için evine çağırdığında pencereden yanlış bir kareye tanık olan Colonel'in onların cinsellik yaşadığını ve eşcinsel olduklarını sanmasıdır.

Colonel, Ricky'nin kamera kayıtlarında Lester'ın çıplak görüntülerini ve karşı evdeki bu yanlış manzarayı da görünce oğlunun eşcinsel olduğunu düşünüp, dayak atarak evden kovmuştur. Bu kovulma sonrasında Jane'i de alıp kaçmak isteyen Ricky'de yukarıda odada Jane ile birlikte iken, Angela'da aşağıda Lester'ın yanından ayrılmış lavaboda zaman geçiriyorken ve Carolyn'de arabası ile eve girmek üzere iken, dışarıdan elinde silahla gelen homofobik baba Colonel, Lester'ı arkasından silahla vurarak öldürecektir.

Bu ölüm olayı sırasında ailesinin resmine bakıp hayatını gözünün önünden geçiren Lester, vurulduktan sonra ölecek ve film bu ölüm olayından sonra Lester'ın ruhunun göklere uçması ile son bulacaktır.

Mutlu bir birliktelikleri olan bir ailenin sonrasında nasıl çarpık ilişkiler yaşamaya başlayan bireyler olduğuna tanık olacaksınız. Uyuşturucu kullanımı, argo gibi olumsuz görüntülerin olduğu filmde aynı zamanda hayatın içinden bir drama yaşanmaktadır. Durağan temposu ile oldukça sürükleyici bir dram filmidir.

♫ Chill Out, Ambiyans Müzik, Space Walk, Silent Partner, Chill, Ambient ...

1 Kasım 2019 Cuma

Sinema: Görünmez Adam - Hollow Man - Görünmeyen Tehlike - Görünmez Olunca Tehlikeli Olan Bir Bilim Adamının Hikayesi... / Konusu, Özeti, Afişler

Görünmez Adam - Hollow Man - Görünmeyen Tehlike

Oyuncular; Kevin Bacon, Josh Brolin, Elisabeth Shue
Yönetmen; Paul Verhoeven
Tür; Gerilim, Bilim Kurgu

Konusu; Film, görünmezlik serumunu bulan bir bilim adamının bu serumu kendi üzerinde kullanması sonrasında yeniden görünür olmayı başaramayınca yaşanan gerilim dolu olayları konu almaktadır.

Özeti; Sebastian Caine ve ekip arkadaşları canlı organizmaları görünmez kılan bir serum bulmuşlardır ve bu serum hayvanlar üzerinde olumlu sonuçlar vermiştir. Ancak uzun zamandır görünmez yapan bu serumun birde yeniden görünür yapabilecek olanını bulmaya çalışmaktadırlar. Bir çok hayvanı görünmez yapmışlardır ve uzun uğraşlar sonucu Sebastian, görünür olmak için gereken serumu bulur. 





Görünmez yaptıkları goril üzerinde bu serumu denediklerinde sonuç olumlu çıkar ve goril eskisi gibi yeniden görünür hale gelir.

Bu serumu da bulmaları sonrasında Sebastian, görünmezlik serumunu kendi üzerinde deneyimlemek isteyecek ve bir kaç gün görünmez olduktan sonra yeniden O'nu görünür yapmaya karar vereceklerdir.

Görünmez bir insan olmanın nasıl bir his olduğunu deneyimlemek isteyen Sebastian'a bu serumu verecekler ve çok büyük bir acı ile hücreleri yavaş yavaş görünmez olmaya başlayacak ve sonunda tamamen görünmez bir hal alacaktır. Belirli bir süre uyuduktan sonra kendisine gelen Sebastian, uyku sorunu çekmeye başlayacaktır. Çünkü göz kapakları da şeffaf olduğu için gözünü kapatamamaktadır. Laboratuvarın içinde görünmez bir şekilde zaman geçiren ve bunu eğlenceli bulan Sebastian, bir kaç gün geçtikten sonra yeniden görünür olmak isteyecek ve serumu aldığında bir şeyler ters gidecek, kalbi durma noktasına geldiğinde yeniden görünmez hale geri dönecektir.





Yani görünür kılan serum insan üzerinde başarılı sonuç vermemiştir ve Sebastian, görünmez hali ile kalmıştır. Bir yandan ekip arkadaşları yeni serum için çalışmalar yaparken Sebastian'da kapalı bir şekilde laboratuvarda beklemektedir ve O'nu sadece ısıya duyarlı özel tasarlanmış gözlüklerle ve kameralarla görebilmektedirler.

Ancak zaman geçtikçe Sebastian'ın psikolojisi bozulacak, sürekli üzerinde deneyler yapılması, uykusuzluk ve radyasyona maruz kalması gibi olumsuz durumlar yüzünden dışarı çıkmak isteyecektir ve kendi evine gidip, karşı komşusu olan ve yalnız yaşayan genç bir kadının evine girerek, önce O'nu korkutacak, sonra tecavüz edecektir. 

Sebastian, artık kontrolden çıkmıştır, insanları rahatsız etmekten zevk alır hale gelmiştir. Görünmezliğin verdiği özgürlüğü olumsuz olarak kullanmaktan hoşlanmaktadır. Ve böyle bir durumda iken Sebastian'ın laboratuvardan çıkmaması gerekmektedir ve bu durumu anlayan ekip arkadaşları, O'nu kendilerinden sorumlu olan ve kariyerlerine son verecek işlemleri başlatacak doktora şikayet ederler ancak Sebastian, gizlice evine girerek bu doktoru havuzunda boğarak öldürür. Sonrasında laboratuvara gelerek ekip arkadaşlarını teker teker öldürmek için plan yapacaktır. Giriş ve çıkışları kapatacak ve laboratuvarın içinde kedi fare oyunu oynamaya başlayacaklardır. Kendilerindeki gözlüklerle de bir yere kadar görmeyi başaran ekipten bir çoğunu Sebastian öldürecek ve en sona eski sevgilisi Linda ve O'nun yeni sevgilisi, aynı zamanda Sebastian'ın iş arkadaşı olan Dr. Matthew kalacaktır. 





Linda ve Matthew'i donarak ölmesi için ısı ayarlı bir odaya kapattıktan sonra laboratuvarı patlatıp kaçmayı planlayan Sebastian, Linda'nın odadan çıkmanın bir yolunu bulması sonrasında O'nu yakarak etkisiz hale getirmesi ile yaralanıp çıkmayı başaramayacaktır. 

Üzerindeki elbiseler yandıktan sonra yeniden görünmez olan Sebastian, Linda'ya saldıracak ancak bu sırada arkasından gelen Matthew tarafından yediği darbe ile bayılacaktır. Yeniden ayağa kalkan Sebastian, Linda ve Matthew'e elindeki demir ile saldırmak üzere iken elektrik şalterlerine vuracak ve elektrik çarpması nedeni ile yere yığılacaktır. 

Bu sırada yarı görünmez hale gelen ve iskeleti belli olan Sebastian'ı öldü sanan Linda ve Matthew, laboratuvarda çıkan patlamadan kaçarken yine Sebastian, peşlerine takılacak ve bu sefer Linda, son kez O'nu asansör boşluğundan aşağı atarak öldürecektir. Bu olay sonrasında Sebastian, ölecek ve film de son bulacaktır.

Kendisini görünmez yapmayı başaran bir bilim insanının akli dengesini yitirip insanları rahatsız etmek ve kötülük yapmaktan haz almaya başlaması ile gelişen olayların konu edildiği, yer yer aksiyon sahneleri de olan gerilim ve bilim kurgu filmidir.

Sinema: Trendeki Kız - The Girl on the Train - Geçmişi İle Hesaplaşan Trendeki Kızın Hikayesi... / Konusu, Özeti, Afişler

Trendeki Kız - The Girl on the Train

Oyuncular; Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett
Yönetmen; Tate Taylor
Tür; Gizem, Dram, Gerilim

Konusu; Film, Rachel'in her gün işine giderken çıktığı tren yolculuğunda ilişkilerine imrendiği eski komşularından Megan'ın eşini aldattığına şahit olduktan sonra gelişen gerilim dolu olayları konu almaktadır.

Özeti; Rachel, eşinden ayrılmış alkol bağımlığı gibi bir problemi olan ve resimler çizerek zaman geçiren dul bir kadındır. Aslında ayrılmış olduğu iş yerine gitmek için her sabah aynı saatte trene binmektedir ve trenin yolu eski eşi ile birlikte yaşadığı evin önünden geçmektedir. Aynı zamanda yaşadıkları bu evin yeni bir komşusu vardır ve ilişkilerini sürekli trenle giderken camdan izlemek zorunda kalmıştır. Her gün tren ile gidip gelirken evin içini görmekte, balkonda yada bahçede olan bu çiftin sevgi dolu hallerine çok imrenmektedir. 






Uzun bir zaman bu şekilde hem kendi eski evini ve eski eşinin yeni karısı ile olan ilişkilerini gözetlerken, hemde onların ilişkilerine imrendiği komşularını gözetlemektedir.

Ve bir gün yine bir tren yolculuğunda ilişkilerine imrendiği çiftin evindeki kadını başka bir adam ile görür ve bu olayı kabullenemeyen ve aynı zamanda sürekli sarhoş olan Rachel, trenden inecek ve Megan isimli bu kadını takip edip bir tünelde yakalayıp, kendisine eşini aldattığı için hakaret edecek ve sonra gözlerini kendi yaşadığı evinde açacaktır. 

Bu olay üzerine geçen zaman sonrasında evine dedektifler gelecek ve Megan'ın kayıp olduğunu, bulunamadığını söyleyeceklerdir. Alkol yüzünden yaşadıklarını hatırlayamayan Rachel, o gün tünelde Megan'ı gördükten sonra neler olduğunu unutmuştur ve eve nasıl geldiğini bile hatırlamamaktadır. Megan'ın kaybolduğu saatlerde olay yerinde görüldüğü için suçlanmaktadır ve Rachel, bu olayla bir  ilgisi olabileceğine asla inanmamaktadır. Ancak Megan'ı başka bir adamla gördüğünü hatırlayan Rachel, bu durumu gidip Megan'ın eşine anlatacak ve Scott, Rachel'a Megan'ın terapistinin resmini gösterince, balkonda öpüşerek gördüğü adamın Megan'ın terapisti Dr. Kamal olduğunu onaylayacaktır.






Bunun üzerine polisler tarafından göz altına alınan Kamal, Megan'ın kocası ile sorunları olduğunu söyleyecek ve suçlu olmadığını belirtecektir. Ancak Megan'ın Kamal ile de bir ilişkisi olmuştur ve Rachel, gördüklerinde haklıdır.

Megan, geçmişte küvetin içinde uyuya kaldığı için kendi bebeğinin ölümüne neden olmuştur ve bu durum O'nun için hala psikolojik sorunlar yaşamasına neden olmaktadır. Bu gibi sorunlarını konuşurken tanıştığı Dr. Kamal ile aralarında bir ilişki başlamıştır. Aynı zamanda Scott ile Megan'ın komşuları olan Tom ve Anna ile yan yana evde yaşamaktadırlar ve Megan, Anna'nın bebeğine bakıcılık yapmaktadır. 

Tom, Rachel'ın eski eşidir ve ilk başlarda Rachel'dan alkol sorunları olduğu için ayrıldığı imajı verilmektedir. Ama gerçekler tamamen başkadır ve bütün gerçekleri Rachel,
polis tarafından suçlanıp, insanlar tarafından aşağılandıktan sonra trendeki Tom'un eski işinin patronunun eşinden öğrenecektir. Martha'dan en son görüştüklerinde yaptığı terbiyesizlik yüzünden özür dileyen Rachel, aslında kendisinin hiç bir şey yapmadığını, olayları saptırarak eski eşi Tom'un kendisini aciz hissetmesini sağlamak için yaptığını anlayacaktır. Tom, o dönemlerde Rachel'a kendisinin davette yaptığı terbiyesizlik yüzünden işinden kovulduğunu söylemiştir ama Martha, aslında Tom'un iş yerindeki çapkınlıkları yüzünden kovulduğunu söyleyecek ve o andan sonra Rachel, yaşanan bütün olayları hatırlamaya başlayacaktır. 






Aslında Tom, Rachel'ın alkol problemini kullanarak O'nu aciz gibi hissettirip, kendi hayatını özgürce yaşamanın derdine düşmüş ve O'ndan ayrılmıştır. Rachel ile birlikte iken Anna ile O'nu aldatmış, Rachel'dan ayrıldıktan sonra Anna ile evlenmiş ve Anna ile birlikte iken de bebeklerine bakıcılık yapan Megan ile birlikte olmaya başlamıştır.

Bu birliktelik sonucunda Megan hamile kalınca ve bu çocuğu doğurmak isteyince Tom, Megan'ı ormanda öldürmüştür. Ve Rachel'ın tünelde Megan'ı gördüğü sırada Megan, Tom'un arabasına binmek üzeredir ve Tom, bu sırada arabadan inerek Rachel'ı yaralayıp olduğu yerde bırakmıştır. 

Belirli bir süre sonra Megan'ın cesedini ormanda bulacaklar ve Anna'da Tom'un cebinde Megan'ın telefonunu görecek, bunun üzerine gerçekleri yüzüne vurmak için Rachel, Tom ile Anna'ın evine gidecek ve burada yaşanan gerilim dolu anlardan sonra Rachel'ı
öldürmek isteyen Tom, Rachel tarafından nefsi müdafaa yapmak kaydı ile öldürülecektir. Bu olay sonrasında gerçekler ortaya çıkacak, Anna'da Rachel'ı savunarak ifade verecek ve Rachel, artık başka vagonlara binerek seyahat etmeye başlayacaktır. Böylelikle film son bulur.

Paula Hawkins'in romanından uyarlanan, katilin kim olduğunu anlamaya çalışmak ile geçen seyir süresi içinde aşk, ihanet, pişmanlık ve tutkuların olduğu gizem, dram ve gerilim filmidir.