Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

2 Mayıs 2020 Cumartesi

♫ Klasik Müzik, Light Thought var 3, Kevin MacLeod, Classical Music, Mus...

Black Mirror Serisi - 3. Sezon Bölümleri, 1, 2, 3, 4, 5, 6 Film Özetleri - Black Mirror Series


Black Mirror: Dibe Vuruş - Nosedive

Oyuncular; Bryce Dallas Howard, Alice Eve, Cherry Jones
Yönetmen; Joe Wright
Tür; Dram, Bilim Kurgu
3. Sezon 1. Bölüm

Konusu; Film, gözlerindeki bir lens ve ona bağlı bir cep telefonu uygulaması ile sosyal medya puanı toplayan insanların bulunduğu bir toplumda yaşayan Lacie Pound'un hikayesini konu almaktadır.



Black Mirror: Artırılmış Gerçeklik - Playtest 

Oyuncular; Wyatt Russell, Hannah John-Kamen, Wunmi Mosaku
Yönetmen; Dan Trachtenberg
Tür; Gerilim, Bilim Kurgu
3. Sezon 2. Bölüm

Konusu; Film, Dünya turuna çıkmış olan Amerika'lı bir gezginin, İngiltere'ye geldiğinde artırılmış gerçeklik içeren devrim niteliğindeki bir oyunun deneği olması ile gelişen gerilim yüklü olayları konu almaktadır.



Black Mirror: Sus ve Dans Et - Shut Up and Dance

Oyuncular; Alex Lawther, Jerome Flynn, Susannah Doyle
Yönetmen; James Watkins
Tür; Aksiyon, Suç, Dram, Gerilim
3. Sezon 2. Bölüm

Konusu; Kimliği bilinmeyen kişiler tarafından gizlice görüntüleri kaydedilerek santaj yapılan bazı insanların, sakladıkları gerçeklerin ortaya çıkması ile gelişen gerilim yüklü olayları konu almaktadır.



Black Mirror: San Junipero

Oyuncular; Gugu Mbatha-Raw, Mackenzie Davis, Denise Burse
Yönetmen; Owen Harris
Tür; Romantik, Dram, Bilim Kurgu
3. Sezon 4. Bölüm

Konusu; Film, ölüm ile yaşam arasında bulunan San Junipero isimli sonsuz bir yaşam alanında birbirlerine aşık olan Kelly ve Yorkie'nin hikayesini konu almaktadır.



Black Mirror: Acımadan Öldürmek - Men Against Fire

Oyuncular; Malachi Kirby, Madeline Brewer, Ariane Labed
Yönetmen; Jakob Verbruggen
Tür; Aksiyon, Savaş, Gerilim, Bilim Kurgu
3. Sezon 5. Bölüm

Konusu; Film, beyinlerine yerleştirilen bir implant sayesinde kontrol edilebilir bir hale dönüşen askerlerin, masum insanları öldürmesine kadar giden hikayesini konu almaktadır.



Black Mirror: Sosyal Linç - Hated in the Nation 

Oyuncular; Kelly Macdonald, Faye Marsay, Benedict Wong
Yönetmen; James Hawes
Tür; Suç, Polisiye, Dram, Gerilim, Bilim Kurgu
3. Sezon 6. Bölüm

Konusu; Nesli tükenen arıların yerine dron arıların geçmesi ile bir psikopat, bunu insanları öldürmek için kullanacaktır ve sonucunda 387 bin kişinin ölümüne neden olacak bir katliam gerçekleştirecektir.

Black Mirror Serisi - 2. Sezon Bölümleri, 1, 2, 3, 4 Film Özetleri - Black Mirror Series


Black Mirror: Hemen Döneceğim - Be Right Back

Oyuncular; Hayley Atwell, Domhnall Gleeson, Claire Keelan
Yönetmen; Owen Harris
Tür; Dram, Bilim Kurgu Filmleri
2. Sezon 1. Bölüm

Konusu; Film, mutlu bir evlilikleri olan Martha ve Ash çiftini ölüm ayırdıktan sonra, Ash'in yerine bir bilgisayar programını hayatına sokan Martha'nın hikayesini konu almaktadır.



Black Mirror: Beyaz Ayı - White Bear

Oyuncular; Lenora Crichlow, Michael Smiley, Tuppence Middleton
Yönetmen; Carl Tibbetts
Tür; Dram, Aksiyon, Gizem, Gerilim, Bilim Kurgu
2. Sezon 2. Bölüm

Konusu; Film, gözlerini bir evin içinde sandalyeye bağlanmış bir şekilde açan ve hafızasını kaybetmiş olan Victoria'nın gizem ve gerilim dolu hikayesini konu almaktadır.



Black Mirror: Waldo Zamanı - The Waldo Moment

Oyuncular; Daniel Rigby, Chloe Pirrie, Jason Flemyng
Yönetmen; Bryn Higgins
Tür; Politik, Dram, Bilim Kurgu
2. Sezon 3. Bölüm

Konusu; Film, Waldo isimli bir çizgi karakterin siyasete atılması ile gelişen olayları konu almaktadır.



Black Mirror: Beyaz Noel - White Christmas

Oyuncular; Jon Hamm, Rafe Spall, Oona Chaplin
Yönetmen; Carl Tibbetts
Tür; Dram, Suç, Gerilim, Bilim Kurgu
2. Sezon 4. Bölüm

Konusu; Film, yapay gözlerle yaşayan bir toplumda işlenmiş birbirinden farklı 3 ayrı hikayeyi konu almaktadır.

Black Mirror Serisi - 1. Sezon Bölümleri, 1, 2, 3 Film Özetleri - Black Mirror Series


Black Mirror: Milli Marş - The National Anthem

Oyuncular; Rory Kinnear, Lindsay Duncan, Donald Sumpter
Yönetmen; Otto Bathurst
Tür; Suç, Dram, Gerilim
1. Sezon 1. Bölüm

Konusu; Filmde, kraliyet ailesinin prensesi olan Beaumont Düşesi Susannah kaçırılacaktır ve öldürülmemesi için başbakandan akıl almaz bir olayı gerçekleştirmesini isteyeceklerdir.



Black Mirror: On Beş Milyon Hak - Fifteen Million Merits

Oyuncular; Daniel Kaluuya, Jessica Brown Findlay, Rupert Everett
Yönetmen; Euros Lyn
Tür;  Dram, Bilim Kurgu
1. Sezon 2. Bölüm

Konusu; Film, her şeyin dijital olduğu ve ahlaki kavramların neredeyse kalmadığı bir Dünya'da köle gibi çalıştırılan insanların hikayesini konu almaktadır.



Black Mirror: Senin Tüm Geçmişin - The Entire History of You

Oyuncular; Toby Kebbell, Jodie Whittaker, Tom Cullen
Yönetmen; Brian Welsh
Tür; Dram, Bilim Kurgu
1. Sezon 3. Bölüm

Konusu; Yakın bir gelecekte geçen hikayede, insanların gördükleri ve duydukları her şey kulaklarının arkasına takılmış bir çip ile kaydedilecektir ve insanlar artık hafıza çipleri ile yaşamlarını sürdüreceklerdir.

Dizi Film: Black Mirror: USS Callister - Dijital Bir Evrende Yaşamaya Zorlanmış Dijital Klonların Macera ve Gerilim Dolu Hikayesi... / Konusu, Özeti, Afişler

Black Mirror: USS Callister 

Oyuncular; Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson
Yönetmen; Toby Haynes
Tür; Gerilim, Macera, Aksiyon, Fantastik, Bilim Kurgu
4. Sezon 1. Bölüm

Konusu; İnfinity isimli çok oyunculu bir evren oyunu icat eden Callister şirketinin oyun programcısı Robert Daly, kurucusu olduğu şirkette kompleks yaptığı ve aralarında sorunlar yaşadığı insanların DNA örneklerini alarak, onların dijital kopyalarını kendi oluşturduğu bir oyun evreninde yaratıp, onlara dilediği gibi davranmaya başlamıştır ve kendilerinin farkına varan bu dijital kopyalar, Robert Daly'in elinden kurtulmaya çalışacaklardır.

Özeti; Film, kendisini bir uzay filosunda kaptan olarak adlandırmış Robert Daly ve mürettebatının bir uzay gemisi ile aralarında yaşanan savaş ile başlamaktadır. Valdack isimli bir uzay korsanı, gemisi yok olduktan sonra bir mekikle uzaydaki bir gezegene kaçmıştır ve bu başarısından dolayı bütün mürettebat kaptanı kutlamışlardır. 







Bu olay sonrasında Dünya'da ki hayatına dönen Robert, iş yerine gidecek ve burada uzay filosundaki bütün mürettebatın aslında iş arkadaşları olduğu gerçeği ortaya çıkacaktır. İnfinity isimli bir uzay macerası oyunu programlayan Robert, oyunu çok daha geliştirmiş ve kendisine özel bir hale getirmiştir. 

Oyuncular kafalarına minik bir disk aleti yerleştirerek oyuna bağlanmaktadırlar ve bu süre zarfında bedenleri tamamen etkisiz bir şekilde uyuyor gibi kalmaktadır. Oyuna zihinleri ile devam etmektedirler ve içine girdikleri oyun evreninde, kendilerini nasıl isterseler öyle yaratmaktadırlar ve kurallarını yine kendileri koymaktadırlar. 

Ancak oyunun bulut sisteminde bir çok online oyuncu varken, Robert'ın kendi programladığı oyunda sadece kendisi ve kendi yarattığı evren vardır. Ve buna ek olarak Robert, insanların DNA örneklerini alarak onların dijital kopyalarını oyunun içinde yaratmayı başarmıştır ve iş yerinde kompleks yaptığı, kendisinden rahatsızlık duyduğu herkesin DNA örneklerini çalarak oyunun içinde dijital örneklerini oluşturmuştur ve bu örneklerle kendisini tatmin etmenin derdine düşmüştür. İçlerinden biri iş yerinin resepsiyonisti Elena'dır, diğeri Ceo'su Walton'dur, bir diğeri stajyer Nate'dir ve bu şekilde bir kaç kişinin daha bulunduğu dijital kopyalarla kendi evreninde zaman geçirmektedir. Ancak bu dijital kopyalar, bu durumdan çok rahatsızdırlar ve insan gibi hissetme ve düşünme özellikleri de vardır. İlk oluştuklarında Robert'a direnen ve karşı çıkan, oyunu oynamak istemeyen bütün kopyalara şiddet ve zorbalık uygulayarak kendisine itaat etmesini sağlamıştır ve Robert, oyuna girdikten sonra dijital kopyalar istemeden O'na sevgi gösterisinde bulunmaktadırlar. 






Bu dönemde Robert'ın şirketine Nanette Cole isimli yeni bir tasarım mühendisi gelecektir ve Robert'ın işlerinin hayranı olan Nanette, Walton ile ilgilendiği ve kendisinden uzak durduğu için Robert'ın dikkatini olumsuz bir şekilde çekecek ve Robert, gizlice Nanetta'nın da içtiği kahve bardağının kapağından DNA örneğini alacaktır. 

Ve bu örneği evine götürüp bilgisayarda özümsenmesini sağlayacak ve sonrasında DNA örneğini diğerlerini sakladığı buzdolabına koyacaktır. Bir sorun olduğunda bu örneklerden yeni bir tanesini de oluşturmaktadır, bu yüzden onları saklamaktadır.

DNA özümsenmesi bittikten sonra uzay filosu gemisinde gözlerini açan dijital Nanette, neler olduğunu anlamaya çalışacak ve kendisini insan Nanette sanarak gemiyi dolaşırken, diğerleri ile karşılaşacak ve O'na bütün gerçekleri anlatacaklardır. Dijital bir klon olduğunu öğrenen Nanette, bu durumu kabullenemeyecek ve kaçmak isterken Robert oyuna dahil olacak ve O'nu kontrol odasına ışınlayacaktır. Bir bilim subayı olarak görev yerine geçmesini isteyecek ancak Nanette, bunu yapmayınca O'nun yüzünü yok edecek ve işkence çektirerek istediği her şeyi yapmasını sağlayacaktır. Bu olay üzerine oyun oynamayı kabul eden Nanette, bir koltuğa oturacak ve hepsinin aynı görevi gördüğü tuşlardan birine basarak alelade bilgiler vermeye başlayacaktır. Sonrasında hep birlikte uzay korsanı Valdack'ın mekiği ile gittiği gezegene ışınlanacaklar ve orada bir oyun mantığı ile Valdack ile mücadele edecekler ve ateşle vurulan Valdack, kendisini yok etmesini isteyecek ancak Robert, bunu yapmayacak ve O'nu geminin nezarethanesine attıracaktır. 






Bu sırada gezegende bir canavar ortaya çıkmıştır ve bu canavarda yine şirketten hoşlanmadığı birinin dijital örneğidir. Kendisine direnince O'nu bu hale getirmiştir ve canavar rolünü üstlenmesini istemiştir.

Gemiye döndükten sonra bütün kızları dudağından zorla öpen Robert, Nanette'nin tepkisi ile karşılaşacak ve bu sefer O'nu affedip oyundan çıkacaktır. Sonrasında oyunun içinde klonlar Nanette'ye gemide cinselliğin olmadığını, sadece öpüşmenin olduğunu ve cinsel organların alındığını söyleyeceklerdir. Cinselliği alınmış olan Nanette, bu duruma çok sinirlenecek ve bir çıkış yolu bulmaya çalışacaktır. 

Bunun için dış Dünya'ya mesaj göndermeye çalışacak ve Robert'ın bilgisayarını hacklemeyi başarıp, sadece 140 kelimelik bir mesaj göndermeyi deneyecektir ve Dünya'da ki kendisine gönderdiği mesajda ' Yardım Et, bir sürü insan Robert'ın bilgisayarında İnfinity'de tutsak, siber polisi ara '' yazacak ama gerçek Nanette, bu mesajı görüp ciddiye almayacak ve o sırada karşılaştığı Robert'a sorunca, onun bir spam olduğunu söyleyecektir. Onların bu mesajı gönderdiğini anlayan Robert, oyuna girecek ve herkese ceza vermeyi düşünürken Nanette, mesajı gönderenin kendisi olduğunu söyleyecek ve O'nu cezalandırırken Shania, buna engel olmaya çalışacak ve Robert'da O'nu bir yaratığa dönüştürecektir.






Bunların üzerine Robert oyundan çıkacak ve Nanette, çaresizce ağlarken uzay boşluğunda solucan deliği şeklinde oyun yaması güncellemesini görecek ve bu olduğunda Robert'ın bilgisayarının internete bağlı olduğunu anlayıp, oradan geçmeyi ve oyundan silinip yok olmayı düşünecektir. 

Bunun için gemiyi hareket ettirmeleri gerekmektedir ve onun içinde Robert'ın elindeki kumanda gereklidir. Robert'ın elinde oyuna girdiği zaman kullandığı ve bilgisayarı ile iletişimini sağlayan bir kumanda vardır ve bu kumandayı almaları gerektiği gibi aynı zamanda, Robert'ın buzdolabındaki DNA örneklerini de yok etmeleri gerekmektedir. Çünkü sonrasında yeniden onları geri getirebileceği gibi, Walton'ın oğlununda orada DNA örneği vardır ve Walton'a ceza vermek istediğinde, oğlunun kopyasını oluşturup sonrasında uzay boşluğuna göndermektedir. 

Bunun için Robert oyunda iken klon Nanette, O'nu oyalamanın bir yolunu bulacak ve kumandayı alan diğer mürettebat, Dünya'da ki Nanette'nin mailine girecekler ve O'nun erotik resimlerini alıp, gerçek Nanette'ye bir tehdit mesajı gönderecekler ve istediklerini yapmasını isteyeceklerdir. Bunu gören Nanette, ne isterlerse yapacak ve Robert oyuna bağlı iken evine gidecek, oyundan çıkmasını sağlamak için sahte bir pizza siparişi verecek ve Robert, pizzacı ile uğraşırken balkondan girip DNA örneklerini çalacaktır. Sonrasında oyunun içinde olan dijital kopyalar fırsat bulacak ve oyun durdurulmuş olduğu için gemiyi hareket ettirerek son hızla solucan deliğine doğru hareket edeceklerdir. Ancak geri gelen Robert, onların kaçtığını anlayacak ve bulunduğu yerdeki mekik ile havalanıp peşlerine takılacaktır.






Bu kovalamaca sırasında asteroid kuşağına girmek zorunda kalacaklar ve gemileri arıza verince içlerinden Walton, kendini feda ederek manüel bir işlem yapacak ve diğerleri solucan deliğinden geçerek kaçmayı başaracaklardır ve geride kalan Robert'ın, bulunduğu evren artık sahte olarak algılandığı için orada kalacak ve kumandası da geçersiz sayılacaktır. 

Bu şekilde kaldığı evrende karanlığın içinde sonsuz zamanlar boyunca hapis olacak ve Dünya'da ki Robert'da ölmüş olacaktır. Dijital kopyalar ise oyunun bulut sistemine geçmişlerdir ve artık dilediklerine bir maceraya çıkabileceklerdir. 

Özgürce, hiç bir kısıtlama ve zorbalık olmadan ve sevgiyle... Böylelikle film son bulacaktır.

Kendi komplekslerini, yarattığı oyunun içindeki dijital kopyalarla tatmin eden bir ruh hastasının hikayesine tanık olacağınız, birbirinden orijinal ve etkileyici konuları ile Black Mirror dizi serisinin 4. Sezon 1. Bölümü olan Netflix yapımı, aksiyon, macera, gerilim ve fantastik bilim kurgu filmidir.

♫ Caz, Blues Müzik, Hustle, Kevin MacLeod, Jazz, Blues Music, Jazz songs...

Dizi Film: Black Mirror: Sosyal Linç - Hated in the Nation - İleri Teknolojinin İmkanlarından Faydalanabilmeyi Anlamış Bir Psikopatın Toplu Katliamı... / Konusu, Özeti, Afişler

Black Mirror: Sosyal Linç - Hated in the Nation 

Oyuncular; Kelly Macdonald, Faye Marsay, Benedict Wong
Yönetmen; James Hawes
Tür; Suç, Polisiye, Dram, Gerilim, Bilim Kurgu
3. Sezon 6. Bölüm

Konusu; Nesli tükenen arıların yerine dron arıların geçmesi ile bir psikopat, bunu insanları öldürmek için kullanacaktır ve sonucunda 387 bin kişinin ölümüne neden olacak bir katliam gerçekleştirecektir.

Özeti; Film, Karin Parke isimli bir ajanın mahkemede yaşanan olayları anlatması ile başlamaktadır. Jo Powers isimli bir yazar, son olarak yazdığı Tekerlekli Sandalyeli Kadın isimli makalesi yüzünden halktan oldukça tepki almıştır ve sokakta insanların sözlü tacizlerine maruz kalmıştır. Evine gelen Jo, kendisine gönderilmiş olan pastanın üzerinde hareket içerikli yazılar görecek ve umursamadan pastayı yiyerek sosyal medya hesaplarını kontrol edecektir. Makalesi yüzünden sosyal medyada tam bir linç girişimi başlatılmıştır ve insanlar, ölüm hashtagi ile Jo'nun ismini paylaşmaya başlamışlardır ve kısa bir süre sonra polisler, Jo'nun evinde boğazı kesilmiş bir şekilde cesedini bulacaklardır. 






Bu sırada evde olan kocası da yaralanmıştır ve hastanede baygın yatmaktadır. Bu konuyu inceleyen ajan Karin'in yanına ise asistan olarak Blue Colson isimli bir kadın gelecek ve birlikte cinayeti incelemeye başlayacaklardır. Kameraları inceleyecekler, incelemeler yapacaklar ancak bir delil bulamayınca iyileşen eşi ile görüşmeye gideceklerdir. 

Eşi, alt katta iken yukarıdan Jo'nun çığlıklarını duymuş ve yanına gittiğinde, Jo'nun haykırarak başını bir yerlere vurmaya başladığını ve sonra kafasını ve boğazını keserek kendini öldürdüğüne tanık olmuştur. Engel olmaya çalışırken kendide yaralanmıştır ve bunu neden yaptığını anlayamamıştır. Pastanın içinde intihar etmesine sebep olacak maddeler olduğunu düşünen ajanlar, pastayı gönderen kişi ile konuşacaklar ancak bu sırada rapor gelecek ve pastanın temiz olduğunu anlayacaklardır. 

Bu olaylar yaşanırken televizyonda bir programa katılan Tusk isimli bir şarkıcı, kendisine hayran olan bir çocuğun taklidini beğenmeyip O'nu aşağılayıcı sözler söyleyince, O'nun hakkında da sosyal medyada linç girişimi başlatılacaktır ve ölüm hashtagi ile Tusk'ın ismini paylaşmaya başlayacaklardır. Kısa bir süre sonra bir otoparkta kriz geçiren Tusk, çığlıklar içinde hastaneye kaldırılacak ve sorunu anlamak için tomografi cihazına soktuklarında, Tusk'ın öldüğünü ve kafatasından bir dron arının çıktığını göreceklerdir. Aynı şekilde Jo'nun cesedi de incelendiğinde beyninden bir dron arı çıkmıştır ve bu dron, beynin ağrı merkezine girdiği için kişiler inanılmaz derece büyük ağrılar çekip kendilerini öldürmek istemişlerdir. Jo'nun kendisini öldürmesinin sebebi bu dron arı yüzünden yaşadığı inanılmaz ağrılardır.






Dron arılar ise nesli tükenmiş olan arıların işini yapması için üretilmiş, güneş enerjisi ile çalışan, bal yapamayan ancak çiçeklerden polenleri toplayıp dağıtmak gibi işlevleri olan bir projenin ürünüdür ve bu arıları üreten şirket ile görüşmeye gittiklerinde, katil dron arının bu şirketin ürünü olduğunu anlayacaklardır. 

Ve incelediklerinde Jo'nun öldüğü gün çevresindeki bir dronun sinyalinin kaybolduğunu fark edeceklerdir. Şirket yetkilileri bu olayı araştırırken diğer tarafta ulusal güvenlikte çalışan Shaun Li, ajanlarla buluşacak ve onlara Tusk'ın da aynı dron arı nedeni ile öldüğünü söyleyecektir. Artık kasıtlı bir cinayet olduğundan emin olan ajanlar, bu iki ölümde de benzer olarak sosyal linci fark edeceklerdir. Bunun üzerine araştırma yaptıklarında, ölüm hashtagini ilk kimin başlattığını bulacaklar ve arı profil resmi ile bir oyunu insanların kullanımına açan birinin videosu ile karşılaşacaklardır. 

Sonuçların oyunu başlığındaki videoda; 1- Hedef Seçin 2 - Adını ve resmini Ölüm hashtagi ile yayınlayın 3 - En popüler hashtag saat 5'ten sonra elimine edilecektir. 4 - Oyun gece yarısı başlamaktadır. şeklinde bir açıklama yazacaktır. Bunun üzerine birilerinin toplumda nefret edilenler üzerine bir anket yaptığını ve sonucunda O kişilerin öldüğünü anlayacaklar ve sırada şimdide en popüler olarak Clara isimli bir kadının olduğunu göreceklerdir. Popülerliğinin sebebi ise savaş anıtını önünde uygunsuz bir şekilde çekilen resmidir ve insanlar ölüm hashtagi ile O'nun adını paylaşmaya başlamışlardır. 






Bunun üzerine ajanlar Clara'ya ulaşacak ve O'nu güvenli bir alana götüreceklerdir. Ancak arılarda yüz tanıma teknolojisi de vardır, çünkü herkesten gizli olarak ulusal güvenlik bu sistemi kullanarak casusluk yapmıştır ve bu imkanı olan arılar hedeflerini bu şekilde bulabilmektedirler. 

Clara'nın da peşine takılan bir arı sonrasında dron arı şirketinin sistemi hacklenecek ve bir kovanın içindeki binlerce arı Clara ve ajanların olduğu eve saldıracaklardır ve bir şekilde saklandıkları odaya girerek, ajanların gözü önünde Clara'nın burnundan girecek ve ölümüne neden olacaklardır. 

Şimdi ise sırada hazine bakanı vardır ve insanlar O'nun ismi ile ölüm hashtagi paylaşmaya başlamışlardır. Oldukça korkan bakan ve bu olayı gündem yapmış olan basın sonrasında ajanlar, arı dron şirketinde çalışan ve işten ayrılmış olan Garrett Scholes isminde birinin ismi ile karşılaşacaklar ve şirketin sistem dosyalarını incelediklerinde, Garrett Scholes'ın bir manifesto bıraktığını göreceklerdir. Açıkça olayları kendisinin yaptığını kabul ettiği ve birde resmini eklediği bu manifestoda, teknoloji devriminden ve imkanlarından, şiddetle beslenen insanların bu duygularının yok edilmesi gerektiğinden ve insanların yaptıklarının sonuçları ile karşılaşması gerektiği gibi bir çok konudan bahsedecek ve bu bilgilerinin insanlara yayılmasını isteyecektir.
Manifestonun içinde bulunan resmi inceleyen ajan Blue Colson, resimdeki bilgilerden bir adrese ulaşacak ve adrese gittiklerinde, terk edilmiş bir iş yeri ve yanmış bir hard disk bulacaklardır. 





Hard diski getirip arı dron şirketinin bilgisayarlarında açacaklar ve şu ana kadar ölüm hashtagi ile paylaşım yapmış herkesin listesini bulacaklardır. Kısa bir zaman önce ise şirket, bütün arı dronları ile iletişimini kaybetmiştir ve şimdi yeniden iletişimi sağlayacaklardır ancak bu hard diskle gelen veriler bir tuzaktır ve arı dronlarla iletişimi sağladıktan sonra otomatik olarak hacklenen sistemlerindeki bütün arılar, bu 387 bin kişiden oluşan listedeki insanları öldürmeye başlayacaklardır ve kısa bir zaman içinde Dünya'nın farklı bölgelerinde olan tüm bu insanlar ölecek ve toplu bir katliam yaşanacaktır. 

Oysaki arıların kontrolünü geri almadan önce ajan Karin Parke, onları uyarmıştır ancak ulusal güvenlikte çalışan Shaun Li, yinede kendi bildiğini yapmıştır. Tüm bu olayları filmin başında mahkemede anlatan Karin'in sözleri bitecek ve bu yaşananlardan sonra ajan Colson'un da kendini sorumlu tutarak intihar ettiğini söyleyecektir. 

Filmin son sahnesi olarak da, aslında ajan Colson'un intihar etmediği ve psikopat Garrett Scholes'un peşinde olduğunu ve sonunda O'nu bulduğunu göstereceklerdir ve film böylelikle son bulacaktır.

İleri teknolojilerin imkanlarından faydalanabilmeyi anlamış bir psikopatın nelere yol açabileceğine dair oldukça başarılı bir örneğin verildiği filmde, kendince bir ceza sistemi oluşturan akıl hastası, 387 bin insanın ölümüne neden olmuştur. Diğer bölümleri gibi ilgiyle izleyebileceğiniz, birbirinden orijinal ve etkileyici konuları ile Black Mirror dizi serisinin 3. Sezon 6. Bölümü olan Netflix yapımı, suç, polisiye, dram, gerilim ve bilim kurgu filmidir.