Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

24 Mayıs 2020 Pazar

Unutulmaz Film Replikleri 12 - Sinema Replikleri - Felsefi Sözler

Gördün mü, öfken seni ağırlaştırıyor, kontrol etmeliydin ajan Hellboy, yoksa o seni kontrol eder... ( Hellboy: Altın Ordu )

Bir kehanetin sana kim olduğunu söylemesine izin verme. Kendin karar ver... ( Hellboy 3 )

Kendin için en iyisine sadece sen karar verebilirsin, ne O nede ben... ( El Camino )

Hepimizin sevgiye ihtiyacı var... ( Willoughby Ailesi )

Akıllı olana tek söz yeter... ( Daire )

Takındığınız yalan yüzünüzden bahsetmiyorum, yönlendiren değil hisseden yüzünüzü takının. Bir yüz takınıyorsunuz sahneye doğru çeviriyorsunuz... ( Black Mirror: On Beş Milyon Hak )

İnsanlara bir şey yaptılar. Çoğu insan seyirci haline geldi. Olanları izlemeye ve filme çekmeye başladılar. Yaşanan korkunç olaylar hiç birinin umrunda değil. 10 insandan 9'u bu durumda... ( Black Mirror: Beyaz Ayı )

Yani şu söylediğin sinyal, insanlara bütün bunları yaptıran omu yani? - Bence bunlar onların içinde vardı. Onları kanunlar engelliyordu. ( Black Mirror: Beyaz Ayı )

Sızlanıp söylenmek yerine harekete geçmeyi tercih ederim... ( Black Mirror: Waldo Zamanı )

Politikacı dünyayı daha adil bir yer haline getirmeye çalışan kişidir... ( Black Mirror: Waldo Zamanı )

Devrim için vaaz versen bir anlamı olabilirdi ama vermiyorsun, çünkü bu bolca cesaret ve zihniyet gerektirir...( Black Mirror: Waldo Zamanı )

Etrafına baksana, insanlar görünmeleri gerektiğini düşündükleri gibi giyiniyorlar. Ama gözlüğünü sevdim, sen kendinsin... ( Black Mirror: San Junipero )

Haksızlıklarla, tahammülsüzlüklerle, büyük çevresel değişimlerle dolu Dünya'da parlak bir gelecekten söz edemeyiz. Çaba göstermek zorundayız. Daha iyi yarınlar inşa etmemizin tek yolu bu... ( Black Mirror: Timsah )

Biraz sevgi göster ve sana geri dönsün... ( Black Mirror: Timsah )