Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

15 Ocak 2021 Cuma

Sinema: Three ( 3 ) from Hell - Hapishaneden Kaçmayı Başaran Şeytani Çetenin Bitmek Bilmeyen Katliamları... / Konusu, Özeti, Afişler

Three ( 3 ) from Hell

Oyuncular; Sheri Moon Zombie, Bill Moseley, Sid Haig
Yönetmen; Rob Zombie
Tür; Aksiyon, Suç, Gerilim, Korku

Konusu; Serinin üçüncüsü olan filmde hapishaneye giren şeytani çetenin iki üyesi, dışarıdaki üvey kardeşlerinin yardımları ile buradan kaçmayı başaracak ve katliamlarına devam edeceklerdir.

Özeti; Serinin ikincisine kaldığı yerden devam edilen filmde, 3 şeytani örgüt üyesi polisler tarafından ağır bir şekilde yaralanarak yakalanmışlardır ve bir seneye yakın bir süre hastanede komada kalan üçlü, sonrasında iyileşmişlerdir ve hapse atılmışlardır. Ancak yapılan mahkemeler neticesinde halkın gözünde popülerlik kazanan şeytani üçlü, yaptıklarını inkar etmeye ve kendilerini savunmaya çalışmışlardır. Onların gerçek yüzlerini bilmeyen halktan insanlar içinden taraftarlar bulmuşlardır ve üçüne de özgürlük istemeye başlamışlardır. Ve Kaptan Spauldings ile yapılan görüşmelerde kendisinin İsa olduğunu iddia edecek, sapkın konuşmaları sonrasında idamına karar verilecek ve öldürülecektir. Otis ise kendisi ile birlikte kazı yapmaya çıkarılan mahkumlarla polis denetiminde çalışırken, olay yerine gelen Winslow ismindeki üvey kardeşi tarafından kurtarılacaktır ve polisleri ve mahkumları da öldürerek kaçacaklardır. 





Ve hapishane müdürü olan Virgil, bu duruma çok sinirlenecektir ve kendi başarısızlığı olarak görecektir. Aynı zamanda Otis ve kardeşinin kaçarken yaptığı katliam kameraya çekilmiştir ve bütün insanlık izlemiştir. Bebek'in ise geçen 10 yıl sonrasında şartlı tahliye edilmesi söz konusu olmuştur ancak testlerden olumlu sonuçlar alamamış, içerideyken 158 suç işlemiş ve görüşmeler sırasında da bir gardiyanın burnunu kırmıştır. 

Diğer tarafta kaçan Otis ve Winslow'u arayan polisler dışında bölgedeki insanlarda kendi çaplarında silahları ile onları aramaya başlamıştır ve iki silahlı halk insanı, Otis ve Winslow'u ormanlık alanın içinde bulmuşlardır. Ancak onları yakalamayı başaramayacaklar ve Otis, birinin kafasına tüfek sıkarak öldürecek ve diğerinin de yine yüzünün derisini çıkaracak ve ormandaki ağaca bağlayacaktır. 

Bebek ise gardiyanın burnunu kırdıktan sonra O'na ceza vermek için elleri zincirli bir şekilde öldürülmesi amacıyla başka mahkumların yanına götürülecek ancak tek başına iki mahkumu da elleri zincirli olmasına rağmen Bebek öldürecektir. Bu olay sonrasında sorgulanan Bebek, kendisini diğer mahkumların yanına götüren kadın gardiyanı ispiyonlamayacak ve bunu duyan Greta isimli gardiyan, O'nunla iletişim içine girecek ve Bebek, O'nun kendisini arzulayan bir lezbiyen olduğunu söyleyecektir ve gardiyanın aklını almaya çalışacaktır. Dışarıdaki Otis ve Winslow ise hapishane müdürü Virgil'in evine gitmiştir ve burada Virgil'in iş arkadaşı ve eşlerini tutsak almışlardır. Onları tutsak alarak Otis, kardeşi Bebek'i hapishaneden çıkarılmasını isteyecek ve bu sırada eve gelen bir palyaçoyu da esir alarak, O'nunla eğlenip sonrasında öldüreceklerdir. Ertesi gün Virgin, hapishaneye gidecek ve kendisinden istenenleri yapacak, Bebek'e bir bekçi kıyafeti giydirerek ve Greta isimli gardiyanın ölümüne sebep olarak, Bebek'i kaçıracak ve evine getirecektir. Ancak Bebek geldikten sonra Otis, Winslow ve Bebek, bir parti yapıyormuşçasına içerideki herkesi işkenceler içinde öldürmeye başlayacaklardır. 





Ve ardından evi terk eden şeytani çete, sonrasında bir otele yerleşecekler ve otelde canı sıkılan Bebek, dışarıda gezinerek bir Meksika'lı yı öldürecek ve bu olay ile akıllarına Meksika'ya gitmek gelecektir. Orada onları kimse tanımıyor ve aramıyordur. 

Ve Bebek'in bir adamı öldürmesi nedeni ile hemen yola çıkacaklar ve Meksika'ya doğru ilerleyeceklerdir. Ve Meksika'nın kırsal kesimlerinde bir kasabaya ulaşacaklar, burada bir otele yerleşecekler ancak bu otelin sahibi onları tanıyacak ve Otis'in hapishaneden kaçarken öldürdüğü mahkumun oğlu olan Aquarius'i arayacaktır ve Aquarius, onlardan intikam almak için bulundukları kasabaya gelecektir. Bu sırada gece olunca şeytani üçlü, otelin barında felekten bir gece geçirecekler, kadınlar ve alkol ile zaman geçirip sabaha kadar eğleneceklerdir. 

Sabah olunca kendi adamları ile kasabaya gelen Aquarius, hepsini odasında iken yakalayacak ancak ayrı ayrı odalarda bulunan ve geceden kalmış olan şeytani üçlü, yine öldürülemeyecek ve kendilerine saldıran bir çok mafya ekibini teker teker öldüreceklerdir. Ancak geriye Aquarius ve bir kaç adamı kalacak, getirdikleri üç siyah tabutu kasabanın ortasına koyacaklar ve Bebek ile Winslow'u yakalamayı başarıp, Otis'in saklandığı yerden çıkmasını sağlamaya çalışacaklardır. Ancak Aquarius'ın kısa bir süre önce şeytani üçlüye yardım ettiği için bir kurşuna bile değmezsin diyerek öldürmediği ve yaralı bıraktığı cüce Sebastian, yaralı hali ile saklanarak gelecek ve gizli bir şekilde bağlı olan Bebek ve Winslow'ın bağlarını çözecektir. Bu sırada Aquarius, Otis'in çıkmasını sağlamış ve dişe diş şeklinde bıçaklarla bir düelloya girmesini istemiş ve kazanana göre tutsak aldıklarını bırakacağını söylemiştir. 








Ancak bağlı kaldıkları yerden kurtulan Bebek ve Winslow, Aquarius'un adamlarını öldürmeyi başaracak ve sonrasında Aquarius'u da tutsak alarak, kendi getirdiği tabutlara yerleştirip yakarak öldüreceklerdir. Sebastian ise bu kargaşa sırasında hayatını kaybedecektir ve film, şeytani üçlünün yine herkesten kurtularak olay yerinden ayrılması ile son bulacaktır. 

Aradan 10 sene geçtikten sonra girdikleri hapishaneden kaçan şeytani çetenin üyelerinin devam eden katliamlarını izleyeceğiniz, serinin üçüncüsü ve kan ve vahşet görüntüleri dolu olan film, aksiyon, suç, gerilim ve korku filmidir.