Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

23 Şubat 2021 Salı

Troller Serisi - Trolls Series - Troller 1, 2 ve Kısa Film, Trol Resimleri


Troller - Trolls

Oyuncular; Anna Kendrick, Justin Timberlake, Gwen Stefani
Yönetmen; Mike Mitchell, Walt Dohrn
Tür; Müzikal, Macera, Aile, Animasyon

Konusu; Film, her zaman mutlu, sevgi ve hayat dolu, rengarenk, dans etmeyi seven minik Trollerin, onların tam aksi gibi yaşayan dev Bergen'lara karşı verdikleri macera dolu mücadeleleri konu almaktadır.



Troller Dünya Turu - Trolls World Tour

Oyuncular; Anna Kendrick, Justin Timberlake, Rachel Bloom
Yönetmen; Walt Dohrn, David P. Smith
Tür; Animasyon, Macera, Komedi

Konusu; Film, farklı müzik türleri dinleyerek yaşayan trollerin farklılıklarını anlama ve bunu kabul etmeleri üzerine yaşadıkları macera dolu hikayelerini konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.


Troller: Kutlanacak Günler - Trolls Holiday

Oyuncular; Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel
Yönetmen; Joel Crawford
Tür; Animasyon, Aile, Komedi

Konusu; Kısa film, oldukça fazla kutlama günleri olan Troller'in Bergen'lar içinde kutlama günü hazırlamak istemesi ile gelişen olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.

Birbirinden Güzel Trol Resimleri İçin Tıklayınız.

22 Şubat 2021 Pazartesi

♫ Sinematik Müzik, American Frontiers, Aaron Kenny, Cinematic Music, Cin...

Bryce Dallas Howard Resimleri - Bryce Dallas Howard Pictures































Kısa Film: Troller: Kutlanacak Günler - Trolls Holiday - Sayısız Kutlama Günü Olan Trollerin Dostluk İçeren Hikayesi... / Konusu, Özeti, Afişler

Troller: Kutlanacak Günler - Trolls Holiday

Oyuncular; Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel
Yönetmen; Joel Crawford
Tür; Animasyon, Aile, Komedi

Konusu; Kısa film, oldukça fazla kutlama günleri olan Troller'in Bergen'lar içinde kutlama günü hazırlamak istemesi ile gelişen olayları konu almaktadır.

Özeti; Serinin ilk filminde Bergen'ların trol yemesine engel olan kraliçe Poppy'in yaptığı bu güzel olay sonrasında Bergen'lar artık nasıl eğleneceklerini bilemez olmuşlardır. Bergen'lara sürekli yeni bayram günleri kartları gönderen Poppy, onlardan hiç bir değişikliğin yaşanmadığını ifade eden renksiz ve eğlencesiz, sadece günlerin yazılı olduğu kartlar alacaktır ve onlar için üzülmeye başlayacaktır. Ve bunun ardından bir plan yaparak kendi kutladıkları günlerden birini onlara vererek zamanlarını mutlu geçirmesini sağlayacaktır. Ve trol dostlarını toplayarak Bergen kasabasına gidecekler, burada yakın arkadaşı olan Bridget'i görecektir. Ve arkadaşları ile birlikte Bridget ve kral Gristle'la kutlanacak günlerle ilgili gösteri yapacaklardır. 








Önce pırıltı günü önerecekler ancak kutlama tarzı kralı rahatsız edecektir, ardından gıdıklama gününü önereceklerdir ve örümcekler gıdıklayınca kral, bu kutlamadan da rahatsız olacaktır. 

Sonrasında köpük kutlaması günü, sarılma günü, arkadaşını şaşırt günü, kendini ifade et günü, havai fişek günü şeklinde bir çok kutlama günlerini Bergen'lar için önerecekler ve bunu gösterilerle sunacaklardır. Ancak Bergen'lar bu bayramların kendileri için uygun olmadığını düşüneceklerdir. Ve Poppy'e bunu anlatmakta zorlanan Bridget, sonunda bu kutlamaların kendilerine göre olmadığını söylemeyi başaracak ve Poppy'den gitmesini isteyecektir. 

Bu duruma çok üzülen Poppy, hemen Bergen kasabasını terk edecektir. Ardından troller gittikten sonra ortalığı toplayan Bridget'ın aklına Poppy ile olan dostlukları ve kendisini ne kadar önemsediği gelince, onlarda Trol şöleni günü olarak bir bayram günü kutlamaya karar vereceklerdir ve bu bayramda troller gibi eğlenerek onlarla olan dostluklarını kutlayacaklardır. Bayram hazırlıklarını gören Poppy, bu duruma çok sevinecek ve Bridget ile aralarındaki kısa dargınlık son bulacaktır. Ve artık her senenin bir günü Bergen kasabasında trol şöleni günü kutlanacaktır ve yorulmadan bıkmadan hep birlikte eğleneceklerdir. Böylelikle film son bulacaktır.

26 dakikalık kısa filmde trol kraliçesi olan Poppy'in Bergen'lar içinde kutlama günü bulmak istemesi ile gelişen eğlenceli olayları izleyeceğiniz aile, komedi ve animasyon filmidir.

♫ Çocuk Müzikleri, Melodie Victoria, Kevin MacLeod, Children s Music, Ço...

Birbirinden Güzel Trol Resimleri - Trolls Pictures