Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

24 Eylül 2019 Salı

Transformers Serisi - Transformers 1, 2, 3, 4, 5, 6 Film Özetleri - Transformers Series


Transformers 1

Oyuncular; Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Yönetmen; Michael Bay

Özeti; Film, evrende Cybertron isimli bir gezegende yaşayan Transformer isimli robotik makinelerin, bağımsız robot organizmalar olmuş bazı varlık gruplarının, kendilerine ait olan Küp (AllSpark) isimli bir yeniden yaratma sistemini bulmaları için dünyaya gelmelerini ve bu gelişleri sonrasında dünyada yaşanan olayları konu almaktadır.



Transformers 2, Yenilenlerin İntikamı, Revenge of the Fallen

Oyuncular; Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Yönetmen; Michael Bay

Özeti; Film, ilk filminde yenilgiye uğrayan Decepticon'ların, yeniden dünyaya saldırarak Otobot'lar ve insanlarla yaşadığı aksiyon dolu savaşları konu almaktadır.



Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü - Transformers: Dark of the Moon

Oyuncular; Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey
Yönetmen; Michael Bay

Özeti; Film, Cybertron gezegeninden savaş yüzünden kaçan Sentinel Prime ismindeki Transformer'ın, ayın karanlık yüzüne düşmesi ve buradan yıllar sonra ortaya çıkarılması sonrasında Decepticon'lar ile birlik olup dünyayı ele geçirmek istemeleri üzerine, otobotlar ve insanlar arasında yaşanan mücadeleyi konu almaktadır.



Transformers 4: Kayıp Çağ - Transformers: Age Of Extinction

Oyuncular; Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Nicola Peltz
Yönetmen; Michael Bay

Özeti; Film, otobotlar ile insanların arasının açıldığı ve insanların decepticonların dışında başka transformerlar ile anlaşma yaparak, otobotların yok edilmesinin ve otobotlar, decepticonlar ve uzaydan gemileri ile yeni gelen Lockdown isminde bu transformer ile yaşanan aksiyon dolu mücadeleyi konu almaktadır.



Transformers 5: Son Şövalye - Transformers: The Last Knight

Oyuncular; Mark Wahlberg, Laura Haddock, Anthony Hopkins
Yönetmen; Michael Bay

Özeti; Film, kendi gezegenleri olan parçalanmış haldeki Cybertron'u, Dünya gezegeninin enerjisinden faydalanarak yeniden inşa etmek derdinde olan Decepticonlar'a ve transformerların yaratıcısı olarak adlandırılan Quintessa'ya karşı otobotlar ve insanların vermiş olduğu mücadeleyi konu almaktadır.



Transformers 6: Bumblebee

Oyuncular; Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr.
Yönetmen; Travis Knight

Özeti; Film, Cybertron gezegeninde çıkan savaş sonrasında ilk kez dünya gezegenine gönderilen Otobot Bumblebee'nin, dünyada yaşadığı macera ve aksiyon dolu olayları konu almaktadır.