Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

20 Aralık 2020 Pazar

Kısa Film: Karlar Ülkesi: Kutlama - Frozen Fever - Anna ile Elsa'nın Doğum Günü Partisi Macerası... / Konusu, Özeti, Afişler

Karlar Ülkesi: Kutlama - Frozen Fever

Oyuncular; Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff
Yönetmen; Chris Buck, Jennifer Lee
Tür; Animasyon, Macera, Kısa Film

Konusu; Kısa film, Elsa'nın Anna için hazırladığı doğum günü partisi eğlencesini konu almaktadır.

Özeti; Elsa, kardeşi Anna için doğum günü partisi düzenlemektedir ve Kristoff ile Olaf'da O'na yardım etmektedir ancak Olaf, dayanamayıp pastayı yemektedir. Sonrasında Elsa'nın uyarıları ile pasta yemeği bırakacak ve Anna için sürpriz parti hazırlığına devam edeceklerdir. Ve Anna'yı uykudan uyandıran Elsa, O'nun için ipleri takip ederek bulacağı bir hediyeler zinciri hazırlamıştır ve Elsa, sürekli hapşırmaktadır ve her hapşırmasında ortaya minik kardan adamları çıkmaktadır. Elsa ne kadar kabul etmese de hasta olmuştur ve Anna'nın doğum günü hediyelerini vermekle uğraşmaktadır. Bir yandan bütün parti düzenini bozmaya çalışan sevimli minik kardan adamları etrafta cirit atarken diğer yandan Elsa, artık hastalığı nedeni ile bitkin düşmüştür ve artık Anna, dinlenmesi gerektiğini söylemiştir. 








Bu sırada diğer dostları Anna'nın doğum gününü kutlarken Elsa'da dinlenmek için yatağa gidecektir ve O'na Anna bakacaktır. Ve son olarak Elsa'nın hapşırmalarında ortaya çıkan bir çok minik kardan adamı Elsa'nın evine götüren Olaf'ın sevimli görüntüleri ile de kısa film son bulacaktır.

Elsa'nın Anna'nın doğum gününü kutlarken yaşanan eğlenceli anlara tanık olacağınız, 7.30 dakikalık kısa film, animasyon ve macera filmidir.