Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

29 Ocak 2020 Çarşamba

Robert Langdon Serisi - Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar, Cehennem, Inferno, Dan Brown Üçlemesi Film Özetleri - Robert Langdon Series


Melekler ve Şeytanlar

Oyuncular; Tom Hanks, Ewan McGregor, Stellan Skarsgård

Yönetmen; Ron Howard

Özeti; Film de, İlluminati isimli tarihin gizli örgütünün yeniden ortaya çıktığı düşüncesi ile Vatikan'a saldırılar düzenlenir ve 4 kardinal kaçırılarak Vatikan tehdit edilmeye başlanır. Bunun üzerine Vatikan, Teoloji uzmanı Robert Langdon'ı bu olayı çözmesi için görevlendirecek ve sonucunda kendi yapılarının içindeki İlluminati ile ilişkili olan kişileri öğreneceklerdir.



Da Vinci Şifresi - The Da Vinci Code

Oyuncular; Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno

Yönetmen; Ron Howard

Özeti; Film, Robert Langdon isimli bir Harvard profesörü ile kriptoloji uzmanı Sophie Neveu'nin Louvre küratörü büyük üstad olarak anılan Jacques Saunlere'nin ölümü üzerine bir araya gelip Hz. İsa hakkındaki toplumdan gizlenen gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışmaları sırasında gelişen gizem dolu olayları konu almaktadır.



Cehennem - Inferno

Oyuncular; Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster

Yönetmen; Ron Howard

Özeti; Film, dünya nüfusunun yarısını yok etmeyi planlayanlar tarafından oluşturulmuş bir biyolojik silah olan virüsün insanlığa yayılmasına engel olmaya çalışan Prof. Robert Langdon'un hikayesini konu almaktadır.